Dzoses neatliekamaa paliidziiba

Reizeem pienaak dienas, kad nemaz negribas no gultas liist laukaa, viss riebjas un shkjiet nekad nekas nenokaartosies.
Visvairaak saap, ja tavs beerninjsh ciesh saapes un tu neko nevari izdariit, lai atvieglotu situaaciju. Luudzies Dievu, lai vari panjemt visas beerna saapes uz sevi. Ir gruuti redzeet mazuli raudam lielaam asaraam kaa ozolziileem.
Pirmais celjojums uz Emergency Room. Rentgeni un dazjnedazjaadas paarbaudes, beerninjsh paarbijies un tas rauj sirdi gabalos. Dakteris saka - nav lauzta, nav arii izmezgjiita - sastiepta. Apseeja elastiigo saiti un teica 3 dienas noveerot, ja necelj rocinju jaaiet paarbaudiities otru reizi. Shkjiet to mums gan nevajadzees, jo mazaa jau leenaa garaa saak patureet sedzinju rocinjaa vai kam pieskarties, bet paarsvaraa tomeer darbojas ar otru, veselo rocinju.

Kaa tad mums sanaaca taa nonaakt ER - dusmiigais teetis paceela beernu aiz vienas rocinjas un klikt..cik tad tur vajag taadam mazinjam.
Protams, dusmaas notiek netiiraas veljas mazgaashana un teju vai shkjirshanaas "for good"

Attieciibas ir kaa uz nazja asmens, jo par sho ER muusu reekjins ir teju vai 1000 dolaari. Nu un miiljie tautieshi pastaastiet man cik jums slikta dziive!
Riebjas tik ljoti, ka rokas celjas visus peec kaartas iepljaukaat par savu chiiksteeshanu..jaa ir gruuti es to saprotu, petiesi saprotu, bet elementaaras lietas kaa rentgens jums tomeer neizmaksaa 500 latus, vai ne?

Slimniicaa beidzot nokaartojaam Dzosei apdroshinaashanu, tagad atliek TRIcare visai gjimenei. Un tas panjmes milziigu kumosu no muusu ienaakumiem.

Nemaz negribas domaat par naakotni, neko vispaar vairs negribas!

Siirijaa saaksies amerikaanju ienaakshana un Dominiks kaa jau rezervee tiks iesaukts aarkaartas kaartaa. Ko mees te dariisim man nav ne jausmas.
Reizeem domaaju daudz izdeviigaak buutu braukt atpakalj uz Latviju. Izdevumi buutu divreiz mazaaki..Kaut vai uz Dzoannas daktera apmekleejumiem vien.
Jaa, buus nomaacoshi, vecaas, krievu babas uz solinjiem saseedushas dziis klachu, pa logu skats kaa shausmu filmaas druums un nomaacosh, bet toties veseliibas izdevumi nieciigi un dziivoshana saliiidzinaajumaa ar shejieni teju vai 2x leetaaka.

Taa luuk!

 
template design by Studio Mommy (© copyright 2015)