Ziemassvētki svētki ģimenei.

Nu ko Ziemassvētki - brīnumu laiks - es patiesi ticu, ka kaut kas labs nāks mūsu virzienā. Tik daudz negatīvisma un sliktu emociju, gribas ko jauku, mīkstu, pūkainu un patīkamu. Gribas, lai beidzas šī nelaimju sāga beigtos. Viena pēc otras, patiesi ir laiks tām tuntuļoties prom un ielaist visu labo mūsu dzīvē.

Šajos svētkos jūtos tā nedaudz jokaini - nav sniega, viss tāds NE TĀ KĀ vajag. Bet nu labā ziņa ir tāda, ka iesākums jebkam vienmēr ir grūts un ar laiku viss nostājas savās sliedēs, bet gribētos, lai ir  miers, pavisam vienkāršs miers un saskaņa.

Tik ļoti daudzi krīt mums uz galvas, bet Ziemassvētki manā uztverē ir ģimenes svētki, tāpēc čupojamies katrs ar savējo. Es beidzot gribu nosvinēt svētkus savā personīgajā ģimenē. Džoannai šis laiks arī kas jauns.

Foto kopā ar Santa Klausu tikai to apliecina. Tas nu gan bija negaidīti, jo visu to stundu ko pavadījām gaidot rindā Džoanna uzvedās vislabāk, draudzējās ar citiem bērniem un bija mazā, jaukā Džose, bet tikko kā pienāca laiks sēsties Santa's klēpī, tā sākās raudāšana, spirināšanās un centieni aizmukt.


 
template design by Studio Mommy (© copyright 2015)